Idrottsgatan 16

Göteborg
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Idrottsgatan 16, Göteborg


Hyra:

5000 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

13 m2


Beskrivning

Rum i kollektiv
Hej!
Vi är fem kompisar och som hyr ett hus tillsammans i Bagaregården sedan ca 1 år tillbaka. En av oss ska nu flytta ihop med sin partner och vi får då ett rum ledigt! Vi heter Sandra, Tobias, Tora och Josef och är runt 30 år gamla, samtliga jobbar. Gillar att filosofera, spela spela, beachvolleyboll, gå ut i naturen, sjunga, kolla på film och ha privat tid! Allt perfekt balanserat! :)

Vi bor i en sekelskiftsvilla med två våningar och inredd källare, mysig trädgård och trädäck. Nu har vi ett ledigt rum i källaren och i höst när vår kollektivist flyttar ut får vi även ett på ovanvåningen. Vi delar kök och vardagsrum, alla har sitt eget sovrum och det finns flera badrum.

Här är en film från när huset såldes: https://www.youtube.com/watch?v=NuKqn2r6lik
Tyvärr visar den inte källaren, så bilden är från källarrummet. Källarrummen (två stycken) har egna pentryn och egen ingång, men naturligtvis tillgång till resten av huset!

Om det här låter intressant för dig, för en kortare eller längre tid får du gärna skriva till oss. Vi ska på semester och kommer tillbaka kring 15/7 och börjar då svara på meddelanden.
Ha det fint /Sandra, Tobias, Tora och Josef

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Göteborg