Ingela Gathenhielms Gata 7P

Göteborg
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Ingela Gathenhielms Gata 7P, Göteborg


Hyra:

5000 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

50 m2


Beskrivning

Kreativt Boende - Ateljekollektiv
Två bostadsrum med del i atelje finns för uthyrning. Ateljen är under uppbyggnad och omfattar helt iordningsställd 220 kvm i två våningsplan. Ateljen befinns i en industrilokal i Högsbo industriområde nära Änggårdsberget och Högsbo gruva. Väl fungerande lokaltrafik eller 10 min cykel till Linneplatsen, P-plats för bil finns på gården.

Entre i markplan mot väster med hel glasvägg in mot stora ateljerummet 60 kvm och tre mindre verkstäder a´ 15 kvm som innefattar , ateljebord, skär och ritverktyg, symaskin och stickmaskin, gym o yoga kit, kompetent vintage musikstudio, PA ljudanläggning, datoriserat ljus och laser, ambiofoniskt surround, soffavdelning, träverkstad, sten och metallverkstad, teknisk verkstad, foto och videostudio, labbutr m.m. samt toalett, tvättmaskin och pentry.

Övervåning har tre bostadsrum a´ 20 kvm med gemensamt kök, toa o dusch. De rum för uthyrning har fönster mot väster och utsikt över Högsbodalen. En större terrass med uterum och vedkamin samt liten trädgård med växthus och ligger väl avskilt med entre in till det vackra Änggårdsberget. Under terrassen är kallförråd och bastu.

Så till dig som söker - du må vara vem som alla är välkomna yngre eller äldre, man som kvinna du ska tala svenska eller engelska. Du hyr ett rum som kan användas som bostad eller endast som atelje för ditt privata skapande. Därutöver ingår allt som finns i ateljen av utrustning, maskiner och verktyg. Du behöver nu inte alls ha något intresse för ateljedelen utan kan hyra endast som cool bostad eller så är du kreatör och ser potent det breda spektra av resurser som ateljen erbjuder för skapande.
Vi sköter allt ateljens gemensamma som ett kollektiv medan det i övrigt finns utrymme för självständighet och frihet att kunna verka i en privat sfär tonen är varmt hjärtlig, hänsynsfull och tolerant. Fokus ligger inte på genusvetenskap och politisk aktivism utan framträdande är ett gott och sant perspektiv i en frisinnad spirituell ådra - fred och frid råder. Iden är inte att rädda världen utan att skapa en personligt kreativ och möjliggörande atmosfär för oss och våra vänner.

Ateljen är under uppbyggnad och du får en tid framåt ett tillfälligt rum i väntan på att ditt ordinarie rum är iordningställt. Du behöver också till viss del handgripligen vara behjälplig med den pågående byggnationen. Under hösten blir det mycket byggverkstad och allt i den beskrivning jag gjort är ännu inte färdigställt utan ska byggas under hösten. All finansiering för att bygga ateljen och bestycka den med utrustning är mitt ansvar.

Hyra är 5000:- per månad. I det ingår hyra, värme, el och kollektivets gemensamma utgifter. Du lägger deposition a´ 2 månadshyror vilket är 10 000:-. Vi skriver ett regelrätt andrahandskontrakt med 3 månaders uppsägning - som också efter 2 år ger dig besittningsrätt till mitt kontrakt. Kvitto ges på deposition. Inflyttning från den 1 september.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Göteborg