Tillbaka till lägenhetsannonser i Göteborg

Ingenjör och statsvetare söker boende.
Jag söker

Förstahandskontrakt


Minsta antal rum

2 rum & kök


Minsta storlek

55 m2


Maxhyra

11000 kr


Lägenheten söks av: Par
Särskilda önskemål: Endast omöblerat, husdjur tillåtet
Hej

Vi heter Cornelia och Rasmus och är ett par på 25 respektive 29 år som har bestämt oss för att flytta till Göteborg för att komma närmre familj och vänner. Tillsammans har vi mycket god ekonomi och är ordnade och ordentliga människor, ingen rökning eller andra belastningar. Vi söker en tvåa eller en trea gärna med balkong om det är möjligt.

Ni kanske undrar vilka vi är, jag heter Cornelia, jag har nyligen flyttat till ett kollektiv i Partille. Jag gjorde detta för att jag fick ett jobb i Göteborg och valde att lämna Skåne för att testa mina vingar och börja jobba. Jag har en master i välfärdspolitik och management och ska nu börja jobba för Göteborgs kommun. När jag inte jobbar så är jag intresserad av växter, och handarbete.

Rasmus är utbildad Civilingenjör och jobbar inom området logistik. Nu som global reservdelskoordinator för ett förpackningsföretag. Han planerar att byta jobb innan årsskiftet och satsar på Göteborg han med. Vi vill ju leva vårt liv tillsammans. När Rasmus inte jobbar så tar han hand om sin örtträdgård, spelar badminton och seglar gärna på en fin båt.

För att vårt liv tillsammans ska kunna ta start i Göteborg så behöver vi en bostad. Vi hoppas att ni hör av er om ni har fler frågor eller om ni har några boendemöjligheter.


Inlagd av Cornelia

Maila annonsören