Jaktgatan 3

Göteborg
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Jaktgatan 3, Göteborg


Hyra:

4150 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

30 m2


Beskrivning

Möblerat studentrum Örgryte egen ingång
Söker skötsam, rökfri student med ordnad ekonomi utan husdjur som läser på kvalificerad högskoleutbildning, gärna Chalmerist, Teknisk fysik, matematik eller likvärdig utbildning då vi har goda erfarenheter från tidigare studenter som läst detta.

Rummet är ljust och fräscht och ligger i en villa fastighet mycket centralt. Det tar ca 10 min med cykel eller spårvagn till de flesta universiteten och Skatås med löparspår, badsjö och golfbana ligger på ca 15 min promenadavstånd. Spårvagnen går ca 300 meter från huset och man når Chalmers på ca 7 minuter och de flesta övriga universiteten inom 15 min.
Rummet är möblerat, har egen ingång, kokmöjlighet, tillgång till Wifi egen kyl och med annan student delat mini-kök, dusch och WC. Det finns också en uppsättning med täcken, kuddar husgeråd så det enda du behöver med dig är personliga tillhörigheter, handdukar, sängkläder, TV...

Rummet är ca 16 kvm och sedan tillkommer ytan i mini-kök och Dusch/WC rum som man delar med en annan student. Tillgång till tvättstuga en dag/kväll i veckan.

Rummet hyrs ut till en person och att ha gäster som övernattar eller att ha fester i rummet är ej tillåtet.
Hyresperioden är from den 15 augusti 16 tom 30 juni 2017. Kortare period hyr vi ej ut. Efter hyresperioden kan kontraktet förlängas.

Som en första kontakt ber vi dig att maila några rader om vem du är, varifrån du kommer och vad du skall studera och varför ett rum i Örgryte passar dig väl.

Vi ber er respektera kravet på högskoleutbildning.

Välkommen med din ansökan! /Johan

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Göteborg