Jättegrytsgatan 4

Göteborg
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Jättegrytsgatan 4, Göteborg
Hyrdes ut: 2016-05-30


Hyra:

12000 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

35 m2


Beskrivning

BESKRIVNING

Bostadens ytterst välplanerade kvadrat disponeras enligt följande:

Två trappor upp, innanför säkerhetsdörren, möts vi av en inbjudande och luftig hall som öppnar upp mot denna charmiga bostad i genomgående gott skick. Plats för avhängning av ytterkläder och skor finns precis till vänster och övrig förvaring erbjuds i den stora garderobsväggen med vita, släta dörrar. Den klassiska ekparketten på golvet tillsammans med vitmålade väggar, spotlights i tak samt tidsenlig spegeldörr sätter prägel på bostaden vilket är ett genomgående tema.

Köket och vardagsrummet är i en öppen planlösning och skapar sociala ytor. Köksinredningen går i vitt tillsammans med detaljer i ek, vitt kakel med mörka fogar, rostfri diskbänk samt bänkskiva i laminat. Den generösa takhöjden har tagits vara på med extra höga skåpsluckor där porslin och köksutrustning enkelt ryms. Köket är utrustat med kombinerad kyl/frys, ugn med keramisk häll samt köksfläkt. Matbordet får idag sin givna placering invid fönsterpartiet. Även här återfinns parkettgolvet och de vita väggarna.

Vardagsrumsdelen ger plats för soffgrupp med tillhörande soffbord och tv-möbel. Tack vare de två stora fönsterpartierna sprids ett härligt ljusflöde genom rummet och upplevs stort och luftigt. De annars vita väggarna bryts snyggt av med en fondtapet i ljusa toner. Tidsenligt med takrosett och djupa fönsternischer med marmorskivor.

Allrummet har på ett praktiskt sätt delats av för att få en separat sovalkov. Här finns god plats för en 1,20 - 1,40 säng med tillhörande sängbord. För att få in ljus i rummet har ett fönsterparti skapats längst upp på väggen.

Helkaklat badrum från 2008 med kakel i vitt tillsammans med inslag av mörkgrått i duschhörnana samt klinker i samma gråa nyans. Badrummet är utrustat med wc-stol, handfat, badrumsskåp med spegel, duschhörna med skjutbara väggar i klarglas samt en praktisk förvaringsmöbel där den mindre tvättmaskinen passar perfekt.

ÖRGRYTE JAKOBSDAL

Örgryte är genuin och klassisk Göteborgsmiljö med lång historia. Örgryte gamla kyrka har anor från 1200-talet. Området fick ett uppsving när staden Göteborg anlades 1621. Den bördiga landsbygden med ängar, sjöar och skogar lockade välbärgade familjer att uppföra lantställen i Örgryte. 1922 införlivades Örgryte kommun med Göteborg.

Örgryte har en blandad bebyggelse med villor och flerbostadshus från olika epoker. Karaktäristiskt för stadsdelen är alla de ståtliga trähusen med pampiga och omsorgsfullt arbetade entréer. Bostäderna i Örgryte är omgärdade av prunkande trädgårdar och de smala gatorna kantas av högväxta träd.Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Göteborg