Jättegrytsgatan 4

Göteborg
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Jättegrytsgatan 4, Göteborg


Hyra:

12000 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

35 m2


Beskrivning

1,5:A örgryte / jakobsdal
Hej,
Vill hyra ut min pärla till en ansvarsfull person när jag flyttar till stockholm i 1a juni. Fler bilder kan skickas om du önskar. 1månads deposition kommer att tas ut som säkerhet och kan användas som sista hyran. 1 månads uppsägningstid åt båda håll.
Delvis möblerad.
Ring eller mejla så berättar jag mer!

Bostadens ytterst välplanerade kvadrat disponeras enligt följande:

Två trappor upp, innanför säkerhetsdörren, möts vi av en inbjudande och luftig hall som öppnar upp mot denna charmiga bostad i genomgående gott skick. Plats för avhängning av ytterkläder och skor finns precis till vänster och övrig förvaring erbjuds i den stora garderobsväggen med vita, släta dörrar. Den klassiska ekparketten på golvet tillsammans med vitmålade väggar, spotlights i tak samt tidsenlig spegeldörr sätter prägel på bostaden vilket är ett genomgående tema.

Köket och vardagsrummet är i en öppen planlösning och skapar sociala ytor. Köksinredningen går i vitt tillsammans med detaljer i ek, vitt kakel med mörka fogar, rostfri diskbänk samt bänkskiva i laminat. Den generösa takhöjden har tagits vara på med extra höga skåpsluckor där porslin och köksutrustning enkelt ryms. Köket är utrustat med kombinerad kyl/frys, ugn med keramisk häll samt köksfläkt. Matbordet får idag sin givna placering invid fönsterpartiet. Även här återfinns parkettgolvet och de vita väggarna.

Vardagsrumsdelen ger plats för soffgrupp med tillhörande soffbord och tv-möbel. Tack vare de två stora fönsterpartierna sprids ett härligt ljusflöde genom rummet och upplevs stort och luftigt. De annars vita väggarna bryts snyggt av med en fondtapet i ljusa toner. Tidsenligt med takrosett och djupa fönsternischer med marmorskivor.

Allrummet har på ett praktiskt sätt delats av för att få en separat sovalkov. Här finns god plats för en 1,20 säng med tillhörande sängbord. För att få in ljus i rummet har ett fönsterparti skapats längst upp på väggen.

Helkaklat badrum från 2008 med kakel i vitt tillsammans med inslag av mörkgrått i duschhörnana samt klinker i samma gråa nyans. Badrummet är utrustat med wc-stol, handfat, badrumsskåp med spegel, duschhörna med skjutbara väggar i klarglas samt en praktisk förvaringsmöbel där den mindre tvättmaskinen passar perfekt.

ÖRGRYTE JAKOBSDAL
Örgryte ligger lummigt och avskilt men ändå centralt. Göteborgs stadskärna nås lätt med cykel, spårvagn, buss eller bil. Göteborgs evenemangsstråk startar vid Liseberg och Universeum. I de egna kvarteren finns mataffärer, restauranger och mysiga butiker. Ekmanska sjukhuset har vårdcentral och BVC och apotek finns i Focus-huset.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Göteborg