Jungmansgatan 5

Göteborg
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Jungmansgatan 5, Göteborg


Hyra:

6100 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

50 m2


Beskrivning

Ljus och fin lägehet i fint område
Min lägenhet ligger i området Linné som är ett av Göteborgs populäraste områden. Bara gatan ner från bostadshuset leder till natursköna Slottsskogen. På tre minuters gång når ni Järntorget och Lång-gatorna fyllda med trevligt öl-häng, trendiga restauranger och saluhall. I samma riktning når ni det otroligt populära Hagabion samt andra mysiga butiker, caféer och restauranger. Willys, ICA, Hemköp samt vårdcentral och kollektivtrafik ligger inom promenadavstånd. Jag har verkligen trivts i Linné!

LÄGENHETEN:

Sovrummet har gott om plats med både skrivbord och en stor säng (180 cm).

Vardagsrummet är rymligt och ljust med plats för en stor soffa med schäslong. Här består golvet av parkett och här finns också dörr till den mysiga balkongen. Balkongen är rymlig med plats för bord och flera stolar. Utsikten från både vardagsrummet och balkongen är ovärderlig en fantastisk utsikt över hela Göteborg med de ikoniska kranarna.

Köket är hemmets hjärta, och mitt favoritrum! Det är ett mysigt kök med samma fantastiska utsikt som från vardagsrummet och balkongen. I köket finns det plats för matbord och sittplatser. Köket är väldigt ljust. Värt att notera är att alla vitvaror är från 2015!

I badrummet finns det ett badkar. Ytorna består av klinkergolv och väggarna är kaklade och fräscha!

Hallen har en walk-in-closet med förvånansvärt mycket plats för alla möjliga grejer kläder som prylar.

I övrigt så ingår vatten, värme, el och bredband i hyran. Fiber är draget och garageplats finns att hyra. I källarplan finns det källarförråd och tvättstuga.
Jag har tänkt att hyra ut en längre tid ca 12 månader eller längre.

Obs: lägenheten är 50 kvm men upplevs som större tack vare dess smarta planlösning.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Göteborg