Kalendervägen 12

Göteborg
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Kalendervägen 12, Göteborg


Hyra:

3300 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

10 m2


Beskrivning

Rum i lgh uthyres fr.o.m 30 januari
Hej!

Jag söker någon att dela hyran med och hyr därför ut ett rum i min lägenhet.
Lägenheten är en 2:a på totalt 52kvm och ligger i södra Kortedala med närhet till butiker, natur och spårvagn (13min till centralen).
Rummet som jag hyr ut är 10kvm och är i första hand omöblerat (finns lite möbler att låna om det skulle behövas). Vi delar på kök, badrum och stor garderob i hallen. Hyran för rummet är 3300kr och då ingår el samt internet. Inflyttningsdatum är 30-31 januari och rummet hyrs ut ett halvår i taget om allt funkar bra mellan oss. Uppsägningstiden är 2 månader och en månadshyra i deposition betalas vid påskrivning av kontrakt.

Jag heter Linda, är 28år och håller precis på att avsluta mina studier i design. Är en glad, lugn, andlig och kreativ person från Norrland som gillar yoga, dricka te, natur, choklad, musik, litteratur och film.
Ser gärna att du har liknande intressen, men det är inget krav. Det viktigaste för mig är att du är lugn, lätt att ha att göra med och är renlig. Tyvärr kan du inte ha husdjur då jag är allergisk.

Är du intresserad skriv ett mejl och berätta dig själv så hör jag av mig om vidare eventuellt möte och visning av rummet/lägenheten.

Varma hälsningar,
Linda

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Göteborg