Kallebäcksvägen 19

Göteborg
Lägenhet: 5 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Kallebäcksvägen 19, Göteborg


Hyra:

3900 kr

Antal rum:

5 RoK

Boyta:

121 m2


Beskrivning

Inneboende sökes till gemytligt minikollektiv
Är du sugen på att flytta in i ett nyskapat minikollektiv i Kallebäck? =) Läs nedan!

Om lägenheten:
Lägenheten är på hela 121 kvadratmeter och har en balkong i västerläge där det kan bli många härliga kvällar till sommaren! Tanken är att man ska kunna bjuda hem vänner om man vill och att vi som bor där ska kunna umgås med varandra. Det finns utmärkta möjligheter för att ha filmkvällar (med projektor) och ett stort matsalsbord utifall att man vill bjuda hem vänner på middag. En del av lägenheten kommer att användas som gemensam kontorsyta där man kan sitta och greja med datorn, betala räkningar, spela spel eller vad man nu vill. Lägenheten är inte den nyaste men i ett okej skick, särskilt sovrummen är fräscha. Vi kommer att dela på allmänna sysslor, men en städfirma kommer varannan eller var tredje vecka att städa de gemensamma ytorna (tjohoo!)

Två rum finns för uthyrning. Det första är på 7,8 kvm där det ingår en 90-säng för den som vill, det andra är ett lite större rum på 9,6 kvm + garderobsutrymme. Rummen är omöblerade. Det större rummet kostar 5 400 kr i månaden och det mindre 4 200 kr. I hyran ingår internet, samt gemensamma förbrukningsprodukter som diskmedel, toapapper etc.).

Om området:
Lägenheten ligger i Kallebäck. Jag tror ingen skulle påstå att det är ett jätteroligt område, men det finns pizzerior och matbutik i närområdet och det är en väldigt trygg plats att bo på. Jag har även en bil man kan få låna ibland. För den som gillar natur är det relativt nära till Delsjön och all grönska som finns där.

Kommunikationerna in till stan är inte så pjåkiga; buss 50 stannar bara ett par minuters gångväg från lägenheten och går genom hela stan. Det är dessutom endast tio minuters gångväg till hållplatsen Göteborg Elisedal där spårvagn 2 och 4 går.

Om dig:
Du är någonstans mellan 22 och 35 år. Du är ansvarsfull. Du har inga husdjur och du röker inte till vardags. Du är framför allt en trevlig prick som har hyfsat lätt för att umgås med andra! Kollektivet har ingen politisk inriktning.

Om mig:
Mitt namn är Eric och jag är 28 år. Jag är född i Göteborg och tycker om den här staden! Just nu jobbar jag som lärarvikarie samt grejar med lite egna projekt framför datorn. Jag gillar att umgås med vänner och tycker om att gå på quiz eller ta en öl på någon pub. Jag gillar även att resa och prova nya upplevelser.

Hör av dig med en kort presentation om du är intresserad. Om jag tror att det kan funka så bokar vi tid för en intervju där du får möjlighet att se lägenheten! Inflyttning kan ske tämligen omgående.

Med Vänlig Hälsning,

Eric

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Göteborg