Kallebäcksvägen 19

Göteborg
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Kallebäcksvägen 19, Göteborg


Hyra:

4900 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

121 m2


Beskrivning

Inneboende till minikollektiv sökes
Hej!

Är du sugen på att flytta in i ett nyskapat minikollektiv i Kallebäck? =) Vi är i dagsläget två flatmates som söker en tredje person att dela vårt boende med.

Om lägenheten:
Lägenheten är på hela 121 kvadratmeter och har en balkong i västerläge. Det finns utmärkta möjligheter för att ha filmkvällar (55 tums tv) och ett stort matsalsbord utifall att man vill bjuda hem vänner på middag någon gång. En del av lägenheten används som gemensam kontorsyta där man kan sitta och greja med datorn, betala räkningar, spela spel eller vad man nu vill. Lägenheten är inte den nyaste men i ett okej skick, särskilt sovrummen är fräscha.
Rummet är på 10 kvm och har tre inbyggda garderober. Det kostar 4 900 kr i månaden och är omöblerat. I hyran ingår internet, el och värme samt gemensamma förbrukningsprodukter så som diskmedel, toapapper etc.).

Om området:
Lägenheten ligger i Kallebäck. Här finns pizzerior och matbutiker i närområdet och det är en väldigt trygg plats att bo på. För den som gillar natur är det relativt nära till Delsjön och all grönska som finns där.

Framför allt är kommunikationerna in till stan väldigt bra; buss 50 stannar bara ett par minuters gångväg från lägenheten och går genom hela stan. Det är dessutom knappt tio minuters gångväg till hållplatsen Göteborg Elisedal där spårvagn 2 och 4 går. Jag har även en bil man kan få låna vid behov.

Om dig:
Du är någonstans mellan 22 och 35 år. Du är ansvarsfull. Du har inga husdjur och du röker inte till vardags. Du är framför allt en trevlig prick som har hyfsat lätt för att umgås med andra! Kollektivet har ingen politisk inriktning.

Om oss:
Mitt namn är Eric. Jag är 28 år och kommer från Göteborg. Just nu jobbar jag mest med lite egna projekt framför datorn. På fritiden gillar jag att umgås med vänner och tycker om att gå på quiz eller ta en öl på någon pub. Jag gillar även att resa och prova nya upplevelser.
Pierre är 26 år, kommer ursprungligen från Småland, och läser just nu på Komvux. Han har som intresse att skapa egen musik och rita.

Hör av dig med en kort presentation! Om jag tror att det kan funka så bokar vi in en tid där du kan komma och titta på lägenheten! Inflyttning kan ske tämligen omgående.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Göteborg