Kapellplatsen 1

Göteborg
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Kapellplatsen 1, Göteborg

Hyra:

12000 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

33 m2


Beskrivning

Nyrenoverad och möblerad 1,5a i Vasastan
Hej!

Jag hyr ut min nyrenoverade och möblerade lägenhet i Vasastan under perioden 1:a november 2016 -> 3 månader framåt. Lägenheten är en 1,5a på ca 33 kvadrat på högsta våningsplan.

I hyran ingår bland annat kabel-TV, ljudsystem, bredband, vatten & el.

Lägenheten är belägen med gångavstånd till Vasaplatsen, Korsvägen, Chalmers och Handelshögskolan. Precis utanför finns matbutik, gym, apoteket, systembolag etc. Tvättstuga finns på innergården, oftast lätt att få tid.

Köket innehåller allt som behövs för en vanlig vardag. Kyl och frys från Bosch, ugn och spis från Electrolux, inbyggd mikro, brödrost, övriga köksredskap etc. I köket finns matbord med plats för 4 personer.

I badrummet finns dusch, handfat, WC, värmegolv och bra förvaringsmöjligheter. Badrum och kök renoverades för 3 år sen.

I vardagsrummet finns en stor soffa (3-4 sits) med soffbord, tv-bänk med TV och ljudsystem, platsbyggd garderob och sovalkov med säng på 120 cm.

Jag lägger stor vikt vid din personlighet. Jag förutsätter att du är skötsam och har en ordnad ekonomi. Ett krav är att du är rök- och djurfri. Det är viktigt att du tar hand om min bostad lika bra som jag själv gör. Du respekterar mina grannar och för inget oväsen efter kl 22.00.

Hyran betalas i förskott varje månad. Ömsesidig uppsägningstid 1 månad.

Om du är intresserad får du gärna skicka ett mail till mig och berätta lite om dig själv. Jag tar därefter kontakt med dig.

Hoppas vi hörs!

Hälsningar Joel

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Göteborg