Karl Gustavsgatan

Göteborg
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Karl Gustavsgatan, Göteborg


Hyra:

5000 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

11 m2


Beskrivning

Ledigt rum i feministiskt kollektiv
Rum i kollektiv i Vasastan/Landala uthyres tillsvidare! Kollektivet är nybildat sedan ett par månader tillbaka och är fortfarande i startgroparna. Detta innebär att vi tillsammans med dig kommer forma kollektivet efter hand. Lägenheten ligger på Föreningsgatan/Karl Gustavsgatan och är en 4:a med balkong. Rummet som blir ditt är strax över 11 kvm (markerat med ett X på bilden) och kan fås omöblerat eller delvis möblerat. Vi delar på kök, vardagsrum och badrum.

Vi tänker oss att du som söker är icke-man, mellan 23 och 35, feminist och vänsterorienterad. Då ingen av oss äter kött ser vi helst att du inte heller gör det.

Vi som bor här nu är:
Emelie, 33 år. Vegan, feminist, vänster. Uppvuxen i Blekinge och har efter några i Värmland landat i Göteborg. Trädgårdsmästare som blev hälsovetare, som blev genusvetare. Jobbar just nu för Ågrenska med barn med sällsynta diagnoser. Läser böcker, sjunger i feministisk kör, målar, gillar katter, njuter i naturen och en väldig massa annat. Allmänt snäll och trevlig! :)

Cecilia, 23 år. Född i Linköping men har innan jag kom till Göteborg bott i Berlin. Läser mitt tredje år på arkitektutbildningen på Chalmers, men tvivlar på att jag kommer hamna på ett arkitektkontor i framtiden. Jag är mycket intresserad av feminism i allmänhet och i synnerhet i kombination med arkitektur. Gillar böcker och konst!

Inflyttning 11 november.
Hyra per månad: 5000 kr. (Bredband tillkommer på 65 kr per månad.)

Hör av dig med en kort presentation av dig själv senast sista september!

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Göteborg