Karlagatan

Göteborg
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Karlagatan, Göteborg


Hyra:

4100 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

10 m2


Beskrivning

Trevlig lägenhetskompis sökes till Lunden
Inneboende sökes till 3:a i Lunden från 1 december och framåt!

Lägenheten är fin och fräsch och ligger på Karlagatan. Det är ett mysigt område med närhet till Danska Vägen och Olskrokstorget där det finns spårvagnar, ICA, Apotek, caféer, Systembolag etc. Det är nära till hållplatsen Överåsvallen, där buss 60 går regelbundet in till centrum (9 min till Centralstationen) och vidare till bland annat Järntorget och Linné.

Rummet hyrs ut omöblerat och hyran ligger på 4100 kr/mån med allt inkluderat (el, bredband, tv, plats i vindsförråd om så önskas). Kök, vardagsrum och badrum är gemensamma utrymmen. Cykelförvaring finns vid porten i entrén och till lägenheten hör även en egen uteplats och gemensam grillplats på innergården.

Jag letar efter en inneboende som är okomplicerad och lättsam, glad och social och som vet hur man håller rent och städat hemma. Som är respektfull, skötsam, rökfri och har stabil ekonomi.

Själv är jag en 28-årig tjej, högskoleutbildad med ett fast jobb i centrala Göteborg. Som person är jag utåtriktad, lätt att ha att göra med, och har en aktiv livsstil med många fritidsintressen. Bland annat klättring och löpning. Jag har själv bott som inneboende flera gånger och det har fungerat hur bra som helst! Jag förstår vikten i att visa respekt för varann. Jag röker inte och det finns inga husdjur i lägenheten.

Om du passar in på beskrivningen och är intresserad av att bo i Lunden, skicka ett mail om dig själv. :)

Ser fram emot att höra från dig!
Mvh Naemi

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Göteborg