Karlavagnsgatan 22

Göteborg
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Karlavagnsgatan 22, Göteborg


Hyra:

4000 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

9 m2


Beskrivning

Rum på Lindholmen till veckopendlare
- Rum i en 4ROK kan hyras ut möblerad eller omöblerat.
- Det finns en väldigt trevlig inomhuskatt i boendet (Ragdoll).
- Från januari månad.

Jag (27 år) och min sambo (29 år) tänker hyra ut 1-2 sovrum i våran 4ROK på Lindholmen och söker nu veckopendlare till detta. Mer om Lindholmen kan läsas om längst ner i denna annons.

Det finns tvätt- och torktumlare, samt två badrum (en med dusch, och en utan) i lägenheten. Gemensamma utrymmen ska hållas rent och respekteras enligt hyreskontrakt (t.ex. ingen hög musik efter kl 21-22 osv). Kallhyra gäller, och det tillkommer kostnad för din enskilda förbrukning av el, värme och varmvatten.

Det som kan erbjudas är att det alltid finns frukost till den som veckopendlar när den kommer hem till lägenheten. Så att man inte behöver tänka på att handla mat samma dag/kväll man återkommer till lägenheten.

Vi är båda väldigt lugna och trevliga, och arbetar delvis hemifrån.
Jag är ingenjör, och min sambo är konstnär.
Katten är en livsnjutare.

Om någon är intresserad så ta kontakt över mejlen och beskriv gärna hur länge du är i behov av ett boende, vad du har för förväntningar, vad du arbetar med och hur du är som person. Tyvär tillåter vi inga fler husdjur då vi är väldigt måna om renhållning och så vidare. Vi har ingenting emot rökare, men du får inte röka inomhus :)

Lindholmen:
- Norr om Göta Älv.
- Det finns vägförbindelser till Frihamnen (via Lundby Strandgata), Ättestupan vid Lundbyleden, Sannegårdshamnen samt Eriksbergs köpcentrum.

Underbart område vid Göteborgs hamn med härliga promenadstråk. Nära till service och kommunikationer, både buss och färja finns tillgänglig i närområdet.
Fastigheten är byggd år 2012, och har en mycket fin innergård med lekplats och grönytor. Parkeringsgarage för bilar finns i källarplan, här finns även cykelrum och en cykelstation där du kan serva din cykel (luftpåfyllning med tryckluft).

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Göteborg