Kastellgatan

Göteborg
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Kastellgatan, Göteborg


Hyra:

10000 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

36 m2


Beskrivning

2 r.o.k. i Linnéstaden
Hej!

Jag kommer att arbeta på annan ort från september 2016 t.o.m. februari 2017 och planerar därför att hyra ut min bostadsrätt måndagar till fredagar med start i början på september. Objektet är på 36 kvm, 2 rum och kök. Lägenheten ligger i Göteborgs innerstad i Linnéstaden. Cirka 500 m till slottsskogen och 15 minuters promenad till Sahlgrenska Universitetssjukhuset. Närmaste hållplats Olivedalsgatan. Goda kommunikationer.

Uthyres fullt möblerad med bl. a. stor LED-tv, hemmabiosystem och komplett kök inkl. diskmaskin, köksredskap etc. I lägenheten finns även tvättmaskin och torkskåp. Dessutom finns en parkeringsplats i samma hus som också kommer att hyras ut.

I hyran ingår även bl. a.
-värme
-vatten
-el
-trådlöst bredband på 250/100 Mbit/s
-kabel-tv med TIVO

Observera att jag planerar att hyra ut måndagar-fredagar och i första hand till veckopendlare eller liknande med goda referenser från tidigare hyresvärd och fast inkomst. Hyran kommer att hamna på cirka 10 000 kr per månad och uthyres i första hand till någon som önskar hyra under en längre period. Eventuellt kan kortare kontrakt för veckans alla dagar ordnas.

Vid intresse, skriv några rader om dig själv i ett mail så hör jag av mig.

Med vänlig hälsning
Jonatan

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Göteborg