Kavaljersgatan 12

Göteborg
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Kavaljersgatan 12, Göteborg


Hyra:

5500 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

80 m2


Beskrivning

Lgh uthyres i Göteborg under Gothia Cup V.29
Passa på att hyra min fina lgh under Gothia Cup-veckan (V. 29 17/7 - 23/7) Pris: 5500:-
+1500:- kommer att tas, som en deposition för ev skador/slitage, återbetalas då nycklar och lgh lämnas i samma skick som innan.

Finnes:
Fin 3:a på 80 m2 som passar perfekt för familjen eller ett par. Ligger i Backa på Hisingen. Tar ca 10 min med bil in till stan eller ca 20 min med buss som går varje 10 min. Är 2 min gångavstånd till busshållsplatsen. 5 min gångväg till torget där Hemköp, bankomat och pizzeria finns, eller 5 min bil till större mataffär (coop), sytembolaget, sportaffär m.m.

lgh:
2 barnsängar (70x160), 1 större säng (140x200). Stor skön soffa som man även kan sova i. Extra madrass finns också om så skulle önskas.
Fri tillgång till Wi-fi, fullt utrustat kök med diskmaskin, balkong med em/kvällssol, Ett stort badrum med dusch, badkar, handdukstork, toalett och tvättmaskin, En mindre toalett med handfat. Parkeringsplats (undre däck) i ett flergaragehus. TV med många olika kanaler, DVD och PS.
På gården finns grillmöjligheter, en större gräsmatta och en mindre lekplats.
Då man hyr åtar man sig även att hjälpa till att mata sonens fiskar samt vattna blommorna.

Om mig:
Trevlig, snäll och ärlig man på 42 år, bor själv med mina 3 barn som jag har på halvtid. Jobbar som fritidspedagog. Jag kommer att finnas i Göteborg under denna vecka, så är lätt att nås om så skulle behövas.
Då detta är ärligt och seriöst så förväntar jag mig att även ni är ärliga och seriösa.

Ha det gott
//Fredrik

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Göteborg