Kavåsvägen 2B

Göteborg
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Kavåsvägen 2B, Göteborg


Hyra:

5000 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

30 m2


Beskrivning

Rum uthyres i villa
Vi är ett par som hyr ut del av bottenvåningen i vår villa. Det är tre mycket fräscha rum, ett stort och två mindre med skjutdörr emellan på sammanlagt 30 kvm. Rummen är möblerade med säng, nattduksbord, soffa, soffbord, matta, bord, stolar, bokhyllor, byrå, klädskåp, vitrinskåp, spegel, kylskåp, mikro, fläkt, induktionsplatta, diskho med rinnande vatten. Husgeråd ingår och det finns tillgång till frys i garaget. I hyran ingår även el, värme, 100 Mbit bredband och tillgång till tvättstuga 1 gång/v. Tillgång till dusch och toalett dagtid som delas med kunder som kommer till huset. Övrig tid disponeras den av hyresgästen.

Huset ligger i Grimmered vid Ruddalen, med motion-och naturområde inpå knuten. Bra förbindelser till central Gbg, buss eller gång och spårvagn tar ca 30 min. och du har närhet till Frölunda Torg.

Vi söker dig med stabil fast inkomst och som jobbar dagtid, är lugn och mycket skötsam, icke rökare, utan betalningsanmärkningar och utan husdjur. Referenser krävs. Veckopendlare prioriteras. Du bör inte vara allergisk mot hund, då vi har en schäfertik.
Då en av oss jobbar hemifrån och tar emot kunder i den andra delen av bottenvåningen, är viktigt för oss att du som söker respekterar de regler som gäller och att vi har möjlighet att träffa dig innan kontrakt skrivs.
Uthyres från den 1/8 - 30/6-17 med till ENDAST EN PERSON. Kan ev. förlängas till rätt person. Förskottshyra och en månadshyra i deposition, ömsesidig uppsägningstid på två månader. Mejla oss och presenterar dig själv genom att berätta vem du är och vad du gör. Vi väljer ut de personer som vi finner intressanta och vill träffa, så hör du inte av oss är du inte aktuell som hyresgäst.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Göteborg