Kobbeslätten

Göteborg
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Kobbeslätten, Göteborg
Hyrdes ut: 2021-10-01
Hyra:

10504 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

54 m2

Våningsplan:

5

Hyresvärdens beskrivning

OM LÄGENHETEN
Väggarna är vitmålade och golven består av ekparkett i alla rum. I hallen finns en liten yta innanför dörren med grått klinker. Förvaringsmöjligheter varierar med lägenhetsstorlek. Alla lägenheter har garderober och ett separat vindsförråd. Säkerhetsdörr är standard i alla lägenheter. Lägenheter på nedre botten har också fönsterlås.
Köken har vit skåpinredning och är utrustade med inbyggnadsugn och spis med induktionshäll samt fläkt och micro. I köket finns både diskbänk och bänkskiva av laminat och som stänkskydd sitter ett vitt kakel i 30x10 cm. Kyl och frys finns i alla lägenheter men varierar i storlek beroende på kökets yta. Vitvarorna är från Electrolux. Köket är också förberett för installation av diskmaskin.
Badrummen är helkaklade med vitt kakel och på golvet ligger ett grått klinker. Dusch finns i alla lägenheter. Tvättstuga finns i fastigheten och alla badrum är förberedda för installation av kombinerad tvätt/torkmaskin. Badrummen har även eldriven handdukstork samt elektronisk golvvärme.
I bottenplanet nås lägenheterna direkt utifrån. I de övre planen nås de via entrébalkonger, som fungerar både som loftgång och uteplats.

PARKERING
Fastigheten delar ett parkeringshus tillsammans med övriga boende i Askegården.

RÖKNING
Det råder rökförbud i våra fastigheter, det gäller både i lägenheten, på balkong/loftgång/uteplats och i allmänna utrymmen samt på gården.

OM HYRAN
I hyran ingår värme. Utöver hyran tillkommer driftskostnader för vatten med en individuell mätning. Hyresgästen har eget elabonnemang.
Bredband finns via öppet fibernät där hyresgästen kan välja bland olika leverantörer.


Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Göteborg

Rapportera fel