Köldgatan

Göteborg
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Köldgatan, Göteborg


Hyra:

3400 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

15 m2


Beskrivning

Rum i trea uthyres möblerat eller omöblerat
Hej!

Jag hyr ut ett rum i min mysiga trea, tillsvidare, ifrån mars. Inflytt tidigare kan ordnas om så önskas. Lägenheten har allt man behöver inkluderat balkong, badkar, tvättmaskin etc. Separat badrum och toalett. Även tillgång till tvättstuga. Tredje våningen/högst upp, så fin utsikt över staden/innergården. Rummet kan komma omöblerat eller möblerat beroende på vad som önskas. Nu finns en 120 säng, byrå, liten bokhylla, lådhurts och skrivbord, samt div. interiör. Ytterligare garderober/förvaringsutrymmen finns i lägenhet. Finns stort förråd för saker med.

Lägenheten ligger några minuter ifrån ett naturområde med motionsslingor och ca 8 minuters promenad ifrån ett större torg med matvarubutik, post, bibliotek Apotek, sjukvård, m.m. Finns även kiosk och Pizzeria på en minuts avstånd. 15 minuter med spårvagn till Centralen/Nordstan med spårvagnar som går med några minuters mellanrum och nattrafik. Cykelavstånd (ca 20 minuter) och lätt att ta sig till "andra sidan". Hyra inkluderat alla räkningar blir ca 3400.

Själv är jag 30 år och har jobb som fritidspedagog. Jag har nästan alltid bott i kollektiv eller haft inneboende så jag har lätt för att bo med andra och allt vad det innebär. Lägenheten delas med två fina och sociala katter med.

Verkar det vara intressant hör av dig och berätta vem du är, samt när du skulle behöva boende ifrån. Vid svar via mejl vore det toppen om ni skrev med ett telefonnummer.

Mvh,
Jenny

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Göteborg