Konstapelsgatan 3

Göteborg
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Konstapelsgatan 3, Göteborg
Hyrdes ut: 2016-02-01


Hyra:

2800 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

11 m2


Beskrivning

Du är en lugn och ordningsam studerande/arbetande helst tjej, samt under 30 år. Du har självklart inga drogproblem, och röker inte regelbundet. Du är respekt- och hänsynsfull.


Mina absolut viktigaste kriterier är att du uppskattar att bo i en ren miljö och håller rent och städar efter dig för att du vill. Du är inte heller förtjust i att hålla hemmafester.


Tänker du nu "Uugh, fy vad jobbiiig" så är du tyvärr inte den jag söker.
Men om du istället känner "åh ja så skönt, någon som mig!" när du läser det här, då är du mer än välkommen att läsa vidare :)


Lägenheten är äldre och särskilt köket är i behov av en renovering då där finns en del charmiga skavanker. Men den är väldigt ren och fräsch, jag bor ju där ;)

Allt ingår i hyran!

Det är en 2:a på 47 kvm, här finns balkong med sol hela dagen, samt en parkeringsplats att hyra för en liten extra kostnad. Tvättstuga finns i källaren, och i källaren får du också tillgång till ett eget förråd. Nära till hållplatsen och med bra förbindelser som tar dig till centralen på 9 minuter.Området är lugnt och nära till fin natur. I huset bor endast medelålders par och äldre, vilket betyder inga skrikande ungar, härligt eller hur!

I ditt rum får du tillgång till ena halvan av en byrå samt en egen rymlig garderob.

Hemmafester är inte tillåtna, men du är välkommen att ta över mindre sällskap av vänner på lugnare ordnade tillställningar.

Om du lyckats ta dig hit ner utan att bli avskräckt så kan jag förtydliga att jag är inte är en heltokig städnarkoman, men jag söker en person som ser positivt på att hålla rent.

Vem är då jag? Jag är en 20-årig tjej som just nu sysselsätter mig med diverse extrajobb. Inför sommaren har jag sökt jobb på Island och det är anledningen till varför tiden är satt som "tillsvidare", eftersom att jag inte vet varken om eller isåfall när jag flyttar. Som person är jag väldigt laid back och öppensinnad. Kreativ med estetbakgrund som fotar en del och har ett enormt musikintresse. Kaffeälskare och future catlady.


Skötsamma katter är mer än välkomna!

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Göteborg