Kullaviks Måsväg 13

Göteborg
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Kullaviks Måsväg 13, Göteborg


Hyra:

10000 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

82 m2


Beskrivning

Villa i Kullavik uthyres tillsvidare
Hyr ut en mindre villa om 3 rum och kök i populära Kullavik. Det är en modern planlösning med öppna ytor mellan kök och vardagsrum och med en köksö där emellan. Det finns ett större sovrum med goda förvaringsmöjligheter och där en dubbelsäng lätt får plats samt ett mindre sovrum. I det helkaklade badrummet finns dusch, badkar, tvättmaskin och torktumlare. Alla ytskikt har renoverats under de senaste åren. Till huset finns ett förråd på ca 5 kvm som nås från utsidan.

Tomten är på 1 378 kvm och består av både gräsmatta och naturtomt. Läget är väldigt lugnt och skyddat längst in på en återvändsgata och med endast 5 minuters promenad till närmaste badvik. Busshållplats, till både Göteborg och Kungsbacka som båda ligger ca 20 km bort, finns på ca 10 minuters promenadavstånd.

Uppvärmning sker huvudsakligen via en luftvärmepump men det finns även oljefyllda elradiatorer av nyare modell i alla rum. Vatten och avlopp är kommunalt, sophämtning sker var 14:e dag.

Huset hyrs ut omöblerat och tillsvidare får långtidsuthyrning. Möjlig inflyttning från 1 februari. Hyran om 10 000 kr/månad är kallhyra. Hund och rökare är ej välkomna, stabil inkomst ska kunnas visas upp.

Skriv och berätta om dig själv och din situation så återkommer jag.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Göteborg