Kyrkogatan 42

Göteborg
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Kyrkogatan 42, Göteborg


Hyra:

12000 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

46 m2


Beskrivning

Lägenhet inom vallgraven 1 ÅR
Jag ska hyra ut min lägenhet under perioden 161001-170930. Inflyttningsdag kan diskuteras. Läs igenom HELA annonsen innan du svarar.

Jag har väldigt höga krav på den som ska hyra min lägenhet. Helst av allt vill jag hyra ut den till ett skötsamt par med stabil inkomst, goda referenser och inga betalningsanmärkningar. Även seriös ensamstående person kan söka.

Deposition på 20 000 kronor tas ut vilket återfås vid utflytt om ingen skada är skedd. Avgiften är inte förhandlingsbar. Inga barn, djur, rökare eller studenter.

Ni/du måste vara över 25 år, hålla väldigt rent efter er och inte störa
grannar med att ha fester eller liknande.

Min lägenhet är på 46 kvm med 3 m takhöjd, stora fönster och gott om förvaringsutrymme. Den är möblerad och utrustad med mikrovågsugn, platt-tv och en väldigt fin bar i vardagsrummet. Du har även tillgång till tvättstuga, cykelförråd på innergård. Hiss finns. Lägenheten är nymålad vilket innebär att jag inte vill ha några nya hål överhuvudtaget i väggarna.

Lägenheten ligger inom Vallgraven och har 2 minuters gångavstånd till Kungsportsplatsen och Brunnsparken och en minut till NK. Det ligger smack mitt i smeten.

Hyreskostnaden är på 12 000 kronor per månad och då ingår vatten och kabel tv och el.

Endast seriösa svar tack

Om du/ni fortfarande är intresserade trots alla dessa krav skriv ett mail där
du berättar om dig själv och varför jag just ska välja dig/er

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Göteborg