Lagerströmsplatsen

Göteborg
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Lagerströmsplatsen, Göteborg


Hyra:

9500 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

67 m2


Beskrivning

Central lägenhet uthyres 3 veckor i sommar
Hej!
Vi hyr ut vår lägenhet perioden 26/7-18/8 (under exempelvis Way Out West-helgen). Vi vill helst hyra ut hela perioden till par, familj eller vänner som vill spendera några veckor i Göteborg under sommaren för semester eller nöjesresa.

Det vi kan erbjuda är en fin rymlig lägenhet nära centralstationen i Göteborg (6 minuter med spårvagnen och 15 minuter promenad). Lägenheten ligger också med gångavstånd till Liseberg (ca 15 minuter). Lägenheten har balkong och ligger intill omtyckta Gubberoparken i Olskroken. Nyrenoverat badrum. Stort sovrum med dubbelsäng, stort vardagsrum med stor soffa och tillgång till tjockare luftmadrass (dubbel). Kök med mikro, spis och diskmaskin. Lägenheten ligger bredvid en trevlig ekologisk matbutik och promenadavstånd till ICA. Närhet till spårvagnhållsplats (Olskrokstorget) och busshållplats.

Ni som hyr bör inte vara allergiska mot katt eftersom vi har katter (de kommer inte finnas i lägenheten under uthyrningen men katthår kan förekomma).

Vi hyr ut med andrahandsavtal som godkänns av vår bostadsrättsförening. Vi vill ha deposition innan som vi kommer överens om.

Om du är intresserad av att hyra eller har frågor - maila mig och berätta gärna några rader om er!

OBS! Uthyrningen gäller bara under perioden 26/7-18/8 i sommar.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Göteborg