Landala

Göteborg
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Landala, Göteborg

Hyra:

8000 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

42 m2


Beskrivning

2:a i centrala Göteborg uthyres i 4 veckor
Jag hyr ut min lägenhet i 4 veckor från 1 februari - 31 februari. Lägenheten ligger vid Landala torg där det finns mataffär, apotek, systembolag, gym, restauranger med mera. Det är ca 10 min gångavstånd till Avenyn, 5 min gångavstånd till Chalmers och Vasastan och nära till Handelshögskolan. Närmaste hållplatserna för kollektivtrafik är Kapellplatsen och Chalmers.

Lägenheten hyrs ut möblerad. Alltså finns det köksbord + stolar, soffa, tv, kaffemaskin, fiber-bredband, säng, tallrikar, bestick, kastruller m.m. Det som INTE finns är täcke och kuddar samt handdukar. Lägenheten har separat kök, sovrum, vardagsrum och är på 42 kvm med fransk balkong med sikt mot Södra Viktoriagatan.

Jag söker dig som är 30+ och har stabil ekonomi som är här på grund av jobb eller står mellan två lägenheter och/eller behöver tillfälligt boende. Söker helst en lugn kvinnlig hyresgäst som är djur- och rökfri. Du ska ha goda referenser och vara fri från betalningsanmärkningar. Det är inte möjligt att hyra längre än den här perioden.

Deposition på en månadshyra kommer tillkomma.

Skicka ett mail med en beskrivning om dig samt ett telefonnummer så jag kan kontakta dig.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Göteborg