Landalagången

Göteborg
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Landalagången, Göteborg

Hyra:

2475 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

100 m2


Beskrivning

Ekonomiskt sommarboende, väldigt centralt
Jag har ett rum (egentligen en sovalkov i det stora vardagsrummet) till uthyrning i en stor fräsch lägenhet belägen ett stenkast från Chalmers och två spårvagnshållplatser från Sahlgrenska respektive avenyn (centrum).

Boendet är tillgängligt 1/6 - Augusti (flexibelt utflyttningsdatum)

Hyran är 2475 kr / månad och då ingår allt, möblemang, snabb internetanslutning på 100mbit samt tillgång till alla nödvändigheter i lägenheten och stora gemensamma ytor.

Lägenheten renoverades 2010, och har helt nya vitvaror i köket. Tillgång till stor frys finns i lägenheten & tvättstuga finns i källaren. Gemensamma ytor är ca 60 kvm där ingår kök, badrum, vardagsrum och inglasad balkong, som delas med ett studerande/arbetande par samt en 26 årig kille. Samtliga hyresgäster flyttar in den 1/6 då tidigare hyresgäster är klara med sin utbildning.

Rökning och husdjur inte tillåtna i lägenheten

Sovalkoven har ett tungt draperi men ingen dörr till vardagsrummet.
Dock är det är tillåtet för hyresgästen att med draperier, bokhyllor och liknande avskärma en sammanhängande yta av upp till 12 m 2 av vardagsrummet i lägenheten för sig själv.
Det är inte tillåtet för hyresgästen att mantalsskriva sig i lägenheten, men det går bra att ställa post till c/o-adress.

Billigt och enkelt boende, inga krav på fast anställning. Lämpligt för för en person, t.ex. för säsongsarbetare eller student.

Visning ordnas löpande, enligt huvudprincip först till kvarn. Maila gärna en kort presentation av dig själv om du är intresserad.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Göteborg