Långängen

Göteborg
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Långängen, Göteborg
Hyrdes ut: 2022-07-01
HyraHyra:

7807 kr

RumAntal rum:

1 RoK

BoytaBoyta:

40 m2

VåningsplanVåningsplan:

5

Hyresvärdens beskrivning

Fastighet som stod klar för inflyttning 2015 i en helt ny stadsdel på centrala Hisingen, med närhet till allmänna kommunikationer och bara några minuter från Centrum och knutpunkten Hjalmar Brantingsplatsen.
I närheten ligger även Fjärdingsparken, Ramberget och Hisingsparken på promenadavstånd om man gillar natur och friluftsliv. I området är det även nära till mataffärer, apotek, shopping, caféer, restauranger och gym med mera.

Ljus och fin lägenhet med öppen planlösning. Lägenheten har helkaklat badrum med tvättmaskin, torktumlare och handdukstork. Golvet är genomgående parkettgolv och i hallen är det klinker vid entrédörren. Från vardagsrummet når du balkongen som vetter ut mot Fjärdingsgatan.

Kostnader för el och vattenförbrukning tillkommer till hyran. I fastigheten har varje lägenhet individuell mätning för el och vattenförbrukning. Förbrukningen avläses månadsvis och debiteras separat på hyresavin. Du betalar endast för det du själv förbrukat och har därmed större möjlighet att påverka kostnaderna.
Cykel förråd finns i garaget och på gården. Garageplats finns att hyra separat i mån av ledig plats.

Observera att angiven hyra avser 2021-års hyresnivå och kan komma att justeras efter den årliga hyresförhandlingen.
Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Göteborg

Rapportera fel