Långåsliden

Göteborg
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Långåsliden, Göteborg


Hyra:

4000 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

28 m2


Beskrivning

Rum Uthyres
Från 1/2 (eller så snart som möjligt) och fram till den 31/5 så hyr jag ut 2 möblerade rum. Du som hyr rummen ska vara rök/djurfri samt ordentlig och skötsam tjej.

Du hyr rummen för 4000:- i månaden och då ingår allt, så som exempelvis bredband, el och tv-kanaler. Rummen är även utrustade med golvvärme. Även möbler och husgeråd som micro, stekpannor, bestick m.m ingår i priset. Lägenheten är alltså fullt utrustad!

Det ena rummet är vitt, har tre fönster och är ungefär 28 kvm stort. I anslutning till detta rum, så finns även ett mindre rum med stor garderob och mindre byrå. Hela källarlägenheten är nygjord och har kök, toa/dusch och bastu! Tvättstuga med torktumlare och torkskåp finns precis runt hörnet. Det finns även tillgång till trädgård med uteplats. Lägenheten är delad, vilket innebär att man delar kök och toa/dusch med en annan tjej, som är mycket trevlig och lättsam! Rummen ligger i ett lugnt och trevligt område i Örgryte med närhet till natur och delsjön. På 10 minuter kommer man lätt in till stan med femmans spårvagn.

OBS - Uthyres så snabbt som möjligt då jag pluggar i Uppsala och vill lösa detta fort då jag inte kan åka fram och tillbaka så mycket. Du får alltså gärna komma och kolla redan i morgon lördag 23/1 eller söndag 24/1.

Vid intresse och för mer info skicka ett mail!
Med vänlig hälsning
Diana

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Göteborg