Långefjällsgatan 3F

Göteborg
Lägenhet: 4 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Långefjällsgatan 3F, Göteborg


Hyra:

15600 kr

Antal rum:

4 RoK

Boyta:

85 m2


Beskrivning

Centralt beläget radhus 4 rum och kök uthyres
Vi hyr ut vårt välplanerade radhus med 4 rum och kök i hjärtat av Björkekärr.

Huset är 85 kvm fördelat på 2 våningar. På nedre plan återfinns vardagsrum, kök och gästtoalett. På andra våningen finns 3 sovrum, 2 med fransk balkong, samt nyrenoverat badrum och klädkammare. Uteplats på framsidan och från vardagsrummet når man terrassen och en härlig trädgård i västerläge.

5 minuters promenad till badmöjligheter och stort friluftsområde med löparspår och badsjöar. I närområdet hittar ni även det mesta man behöver såsom mataffärer, apotek, bageri, vårdcentral, gym, dagis, etc.

Goda kommunikationsmöjligheter finns med buss 17 som avgår var 10:e minut, Svart express som tar dig till Centralen på 13 minuter eller spårvagn från Östra Sjukhuset. Bra anslutningar till E20 gör att det är snabbt och smidigt att ta sig med bil.

Hyran på 15600 kr/månad inkluderar de flesta driftskostnader såsom värme, vatten, parkeringsplats och sophantering. I hyran ingår även grill, utemöbler, extra frys, diskmaskin, tvättmaskin, förråd etc.

Vi hyr ut huset under en period om 1.5-2 år med start från mitten av mars 2016. Huset är delvis möblerat (kan även fås omöblerat efter överenskommelse).

Kontakta oss gärna för mer information och fler bilder.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Göteborg