Tillbaka till lägenhetsannonser i Göteborg

Lärare och psykologstudent söker hemJag söker

Förstahandskontrakt


Minsta antal rum

2 rum & kök


Minsta storlek

50 m2


Maxhyra

10000 kr


Lägenheten söks av: Par
Mitt namn är Anna, jag är 31 år gammal. Jag studerar heltid på psykologprogrammet vid Göteborgs Universitet. Dessutom frilansjobbar jag både på Hagateatern och Teater Tofta i Göteborg, samt som skribent till en del tidningar. På fritiden läser jag mycket, tar del av Göteborgs kulturliv, odlar växter och handarbetar.

Min sambo heter Magnus och är 37 år gammal. Han har en fastanställning som pedagog på Ugglums skola i Partille. På fritiden mekar han med amerikanska bilar i sitt hobbygarage på Ringön, gör musik eller tittar på film.

I dag står vi utan eget förstahandskontrakt trots över åtta år i kö på Boplats. För tillfället bor vi inneboende hos vänner i Majorna, men det är inte en hållbar situation för oss. Vi vill få komma igång med vårt egna liv, vårt egna hem. Vi tycker båda om inredning och att spendera tid hemma. Vi vill därför trivas där vi bor.

Vi har inga lån och inga betalningsanmärkningar. Vi är rökfria och skötsamma. Vi har inga husdjur och har heller inga planer på att skaffa det eftersom Magnus är pälsallergiker.

Eftersom jag delvis frilansar är vår gemensamma årsinkomst lite svårt att bedömma, men vi brukar hamna på mellan 480 000 och 560 000 kr/år. Vi har en övre gräns på hyra på 10000 kronor. Vi vill bo i en 2:a eller större. Gärna över 50 kvadrat och inte direkt på markplan. Helst vill vi stanna i Majorna eller centrum, men samtidigt vill vi inte utesluta andra trevliga områden i stan så länge vi kan få ett förstahandskontrakt.

Hör gärna av er ifall ni har något som ni skulle vilja hyra ut till oss. Eller ifall ni vill träffa oss och bilda er en ytterligare uppfattning om vilka vi är.

Med stort hopp om att hitta ett hem,
Anna och Magnus


Maila annonsören