Lindholmsallén 47

Göteborg
Lägenhet: 4 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Byggvesta
Adress: Lindholmsallén 47, Göteborg
Hyrdes ut: 2016-08-01


Hyra:

12104 kr

Antal rum:

4 RoK

Boyta:

94 m2

Våningsplan:

4


Hyresvärdens beskrivning

Lägenheten:

Fin lägenhet! Fräscht kök, mysig balkong med kvällssol. Smart planlösning!

Att bo i ett ByggVestahus betyder att man har närhet till bra kommunikationer, rymliga cykelrum och dessutom full kontroll på sina energikostnader. Saker som är bra både för de boende och för hela världen. Ett bekvämt och modernt boende kan vara miljövänligt om man tänkt rätt från början.

Gemensamt för alla våra hus är att de har attraktiva lägen och många möjligheter som gröna gårdar, handikappanpassning och lekplatser. Mellan husen finns gemensamma ytor och trädgård för lek, umgänge och ibland även möjlighet till odling. Och inte minst närhet till service och kommunikationer.

Trappuppgången:

Rymlig hiss.

Närområdet:

Minilivs nära.

Området:Underbart område vid Göteborgs hamn med härliga promenadstråk. Nära till service och kommunikationer, både buss och färja finns tillgänglig i närområdet.
Fastigheten är byggd år 2012, och har en mycket fin innergård med lekplats och grönytor. Parkeringsgarage för bilar finns i källarplan, här finns även cykelrum och en cykelstation där du kan serva din cykel (luftpåfyllning med tryckluft).
Alla lägenheter har terass, balkong eller uteplats samt tvättmaskin och torktumlare alternativ kombimaskin.
Grundutbudet från Com Hem ingår med 15 analoga TV Kanaler.
Kallhyra gäller, och det tillkommer kostnad för din enskilda förbrukning av el, värme och varmvatten.
Området:

Om Lindholmen

På Lindholmen vid Norra Älvstranden håller ett attraktivt område med både bostäder och världsledande aktörer inom näringsliv och akademi på att växa fram. Idag finns det runt 275 företag på Lindholmen med fokus på mobil kommunikation, intelligenta fordon och media. Här finns gymnasieskolor och Göteborgs Universitet och Chalmers Tekniska Högskola.

I området finns butiker, banker, restauranger, caféer, bibliotek, idrottshall, curlinghall, biograf och populära revyscenen Aftonstjärnan. Intill Lindholmen finns Eriksberg Köpcenter med all tänkbar service. Från Lindholmen är det nära till centrala Göteborg. Flera busslinjer trafikerar området och färjan Älvsnabben går från Lindholmspiren till Klippan, Rosenlund och Lilla Bommen på Södra Älvstranden.Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Göteborg