Lindholmsallén

Göteborg
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Lindholmsallén, Göteborg
Hyrdes ut: 2018-07-01

Hyra:

10717 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

80 m2

Våningsplan:

6

Hyresvärdens beskrivning

Närområdet:

Minilivs nära.

Området:

Om vår fastighet på Lindholmsallen

Underbart område vid Göteborgs hamn med härliga promenadstråk. Nära till service och kommunikationer, både buss och färja finns tillgänglig i närområdet.

Fastigheten är byggd år 2012, och har en mycket fin innergård med lekplats och grönytor. Parkeringsgarage för bilar finns i källarplan, här finns även cykelrum och en cykelstation där du kan serva din cykel (luftpåfyllning med tryckluft).
Alla lägenheter har terass, balkong eller uteplats samt tvättmaskin och torktumlare alternativ kombimaskin.

Vill du gå på en rundvandring i en typisk ByggVesta-lägenhet?


Grundutbudet från Com Hem ingår med 15 analoga TV Kanaler.
Kallhyra gäller, och det tillkommer kostnad för din enskilda förbrukning av el, värme och varmvatten.
Området:

Om Lindholmen

På Lindholmen vid Norra Älvstranden håller ett attraktivt område med både bostäder och världsledande aktörer inom näringsliv och akademi på att växa fram. Idag finns det runt 275 företag på Lindholmen med fokus på mobil kommunikation, intelligenta fordon och media. Här finns gymnasieskolor och Göteborgs Universitet och Chalmers Tekniska Högskola.

I området finns butiker, banker, restauranger, caféer, bibliotek, idrottshall, curlinghall, biograf och populära revyscenen Aftonstjärnan. Intill Lindholmen finns Eriksberg Köpcenter med all tänkbar service. Från Lindholmen är det nära till centrala Göteborg. Flera busslinjer trafikerar området och färjan Älvsnabben går från Lindholmspiren till Klippan, Rosenlund och Lilla Bommen på Södra Älvstranden.Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa fler lediga lägenheter i Göteborg

Rapportera fel