Linnegatan

Göteborg
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Linnegatan, Göteborg


Hyra:

16750 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

93 m2


Beskrivning

Vacker lägenhet med fantastiskt läge i Linne
Är du sugen på att bo i en vacker lägenhet med fantastiskt läge på Linnegatan? Nu har du chansen!

Jag hyr ut min fina lägenhet med högt läge och utsikt över vackra fasader och grönska vid Linnegatan under 1/12- 1/12 2016 med möjlighet till ett års förlängning då jag pga. av nytt jobb flyttar till Stockholm i 2 år. Inom bara någon minuts promenad når du bussar och spårvagnar vid Järntorget som är en knytpunkt för västtrafik. Därifrån tar det ca 5 minuter in till centralstationen. Lägenheten ligger även nära stadens puls med Haga, slottskogen och andra- tredjelånggatan bara ett stenkast bort.

När kontraktet skrivs betalas en depositionsavgift på en månadshyra, som återbetalas vid utflyttning. Lägenheten hyrs ut med två månaders uppsägning från båda parter, med chans för ev. förlängning.
Om du som söker är veckopendlare eller hyr genom ditt företag ser jag det som ett plus. Jag önskar en skötsam, rök- och djurfri person med god ekonomi och referenser.

Tillgänglig från 1 december 2015 till december 2016 med möjlighet till förlängning. Uthyres helst till företag.

Omgivning
Läget är centralt och mycket attraktivt intill Haga och långgatan med närhet till Slottskogen, City, samt motionsmöjligheter. Mycket nära till flera mataffärer, trevliga restauranger och ett flertal kommunala transportmedel i form av spårvagn och buss.
Mejla gärna önskad hyresperiod samt lite info om dig/er, så hör jag av mig snarast.

Newly renovated, apartment with a spacious bedroom, large combined kitchen and living room, big and bright windows, high ceiling. Very close to buses, subway, grocery stores, parks and restaurants.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Göteborg