Linnégatan 37

Göteborg
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Linnégatan 37, Göteborg


Hyra:

9500 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

50 m2


Beskrivning

Vansinnigt läcker lya med separat sovloft
Hej

Hyr ut min bostadsrätt under perioden 15maj-31aug 2016.

Lägenheten är från 1903 med drygt 3meter i takhöjd som högst, en öppen planlösning med plats för många vänner på besök och mitt i stan. Promenadavstånd till vackra haga, vasa och avenyn och slottskogen alldeles intill. Ett nordic wellnessgym ligger längre upp på gatan. Spårvagnen stannar på några minuters avstånd olivedalsgatan eller prinsgatan går man enklast av på.

Den hyrs ut möblerad med platt tv, köksbord, soffa, säng, soffbord köksutrustning med bland annat espressomaskin mm mm. Golvvärme på toaletten, några garderober och en walk in garderob genom den tar man sig också upp på sovloftet som är utmärkt för 1-2 personer. Det finns även en stor uteplats en våning ner på innergården.

Du som hyr ska ha en stabil inkomst och betala hyran den sista varje månad, första hyran betalas när nycklarna lämnas över på inflyttningsdagen, 1 månads förskott dvs sista hyran 31 juli och första 15e maj.

Bilderna är från när jag köpte lägenheten och den ser nu ännu bättre ut, soffan, köksbordet, hyllan och sängen är samma som på bilderna.

Daniel

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Göteborg