Ljunggatan 12

Göteborg
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Ljunggatan 12, Göteborg


Hyra:

14000 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

48 m2


Beskrivning

Ljus 2a i unikt centralt område
Pågrund av utlands studier så hyr jag ut min underbara lägenhet under ett års tid.
Lägenheten är belägen i en grönskande lugn oas mitt inne i Göteborgs centrum, med endast 12 minuters promenad till Avenyn. Från sovrum och vardagsrum blickar du ut mot en vacker utsikt över Landala Egnahems kulturminnesmärkta område.

Lägenheten har högt i tak och flera av sina originalattribut från 1920-talet kvar såsom dörrar, köksskåp och givetvis de vackra djupa fönstren. Väggar och dörrar har målats ljusa och golvet har vitbetsats för att ge det ett fräscht och modernt utseende. Badrummet har renoverats för knappa 2 år sen till mycket hög standard, med både handdukstork och golvvärme.

Köket är mycket rymligt och middagar med 10 sittande har inte varit något problem. I köket hittar du full uppsättning av porslin, glas samt det mesta du kan tänkas behöva när du lagar mat.

Lägenheten hyrs ut fullt möblerad och samtliga möbler är av hög kvalite och i gott skick. Dock är jag något flexibel med vad ni vill ha kvar. Mattor, tavlor, köksbord och stolar kan tas undan om ni vill använda era egna.

Hyran inkluderar:
- El
- Vatten
- Trådlöst internet (obegränsat)
- Möblemang

Lägenheten hyrs ut under 1 års tid till en eller två rökfria personer utan husdjur. Visningar sker löpande vid avtalad tid med respektive person/personer. Innan kontrakt skrivs kommer rekommendations brev att begäras. Vid kontraktskrivning så kommer ni behöva betala en deposition på 14000kr.Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Göteborg