Mandolingatan 15

Göteborg
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Mandolingatan 15, Göteborg


Hyra:

3852 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

28 m2


Beskrivning

28kvm 1:a + inglasad balkong, 2a hand
UTHYRES JUNI-AUG/SEP

LÄGENHETEN:
28kvm etta med inglasad balkong. Möblerad med 1st 120 säng, 1 st 90 säng (som gjort som till en "soffa"), TV, köksbord, alla köksprylar man behöver, och bord och 3 stolar på balkongen. Jag är OK med om man röker på balkongen men då måste ni öppna fönstret i balkongen. Badkar i badrummet. Kök med spis, ugn, mikro, pressokanna + mokabryggare. Har ni en kvarn så ta med den eftersom jag har massa oöppnade förpackningar kaffebönor, blir gott med presson eller mokabryggaren!
Enligt Hyresnämnden ska 10% av hyran läggas till på hyreskostnaden av 2ahandsuthryning för slitage av möbler. Jag har bara adderat 3% istället.

VAD INGÅR:
Förutom möbler och sjukt snygg inredning med stormtroopers, så ingår el och wifi.

NÄR & HUR:
Lägenheten hyrs ut från 1a juni-4e september. Vill ni lämna lägenheten 31a augusti går det också bra (jag tar ej betalt för de extra dagarna isf, eftersom jag semestrar då och det blir lättare för mig). Jag kommer befinna mig i Jönköping under sommaren och flyttar dit redan 1a juni, så jag prioriterar de som är snabba här. Visning kan ske mellan den 16/5 till den 19/5, alternativt 23/5-24/5. Fler datum än dessa kan jag tyvärr inte, och då måste kontraktet skrivas på och skickas in för godkännande av andrahandsuthyrning.

VAR:
Positivgatan heter hållplatsen, som är en hållplats innan Frölunda Torg. Det tar 10 minuter att ta sig till Slottsskogen med vagn, 15 min till järntorget, 20 minuter in till stan! Finns superbra promenadsgång/sträckor här om man vill promenera eller cykla till stan (för mig tar det ca 30 min att promenera till slottsskogen).
Precis bakom lägenhetshuset finns en stor uteplats med volleyboll-plan, fotbollsplaner, basketbollplan och öppna, stora ytor på gräsmatta.

DU SOM HYR måste antingen ha anställning/praktik i Göteborg eller vara SGS-student. Detta krav står i SGS-andrahandsuthyrning över sommaren:
"Du måste ändå skicka en ansökan till hyresvärdens godkännande med intyg som styrker att din hyresgäst har arbete, studier, praktik m.m. i Göteborg under sommaren"

Ooooch till sist, jag kommer inte hyra ut den i vissa perioder, dvs en vecka här och där, utan vill hyra ut den under HELA perioden, just eftersom jag är i jkpg och inte vill pendla fram och tillbaka. Är annars tillgänglig på email och sms under hela perioden ni hyr ut om ni har frågor, concerns eller vadsom. Lämnar även nummer till hyresvärden om något strular eller behöver fix.

HAR DU FRÅGOR? Mejla mig, jag svarar så fort jag kan!

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Göteborg