Månstensgatan 6B

Göteborg
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Månstensgatan 6B, Göteborg


Hyra:

4700 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

50 m2


Beskrivning

Halv lägenhet med egen utgång 4700 kr/mån
Nyrenoverad fin lägenhet med nytt kök, bad och tvättstuga. Totalyta 100 m2 inklusive förråd och tvättstuga med bra förrådsmöjligheter. Sovrum ca 17 m2 med skrivhörna och stort klädförråd. Delat kök och bad. Bastu finns också. Ditt sovrum har egen utgång till 30 m2 terrass i västerläge och en liten trädgård. Går även att gå ut till gatan den vägen. Elljusspår alldeles intill, ICA-butik 200 meter bort och 10 minuter med cykel till Önnered Brygga eller Näsetbadet.
Ligger nära buss till centrum alt. 7 min gångväg till spårvagn.
Gina som har hyrt här har hittat ett eget förstahandskontrakt och flyttar den 30 november. Hon svarar gärna på frågor om boendet.

Hyra 4500 kronor/mån och en månads deposition. I hyran ingår värme, el, TV-avgift, snabbt bredband och stor hemförsäkring. Möblerat eller omöblerat sovrum får du.
Jag som bor här reser en hel del i jobbet och använder köket bara för att hämta smörgåspålägg och koka kaffe)) Annars är jag social och lätt att umgås med.
Skriv gärna några rader om dig själv. Inga par! Hyran avser en person. Bra referenser krävs och inga betalningsanmärkningar.
Mvh Erling

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Göteborg