Marklandsgatan 39

Göteborg
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Marklandsgatan 39, Göteborg


Hyra:

4750 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

12 m2


Beskrivning

Rum uthyres
Söker en inneboende från 1/8 alt 1/9
Söker en person som är lugn, skötsam, tar ansvar och ordningsam. Du som söker måste gillar katter. Eftersom jag har en katt kan du som flyttat in inte ha egna djur. Ser gärna att du är rökfri men inget krav.

Rummet är på 12kvm, har 2 garderober med utdragbara lådor samt 3 garderober där man kan hänga kläder samt överskåp till dessa 5 garderober. Det kommer troligtvis hyras ut omöblerat men det är inte helt klart ännu.
Vi delar på badrum, kök och vardagsrum samt hjälps åt med städningen av de gemensamma utrymmena. Tvättstuga finns på bottenplan av hyreshuset. Området är ett lugnt barnområde med nära till centrum, handelshögskolan och Chalmers bland annat. Vill ni kolla hur det ser ut med kollektivtrafiken söker ni från hållplats marklandsgatan.

Vi som bor här är 1 vuxen, 1 barn samt en Devon Rex (katt) hane på två år som är otroligt social och älskar att ligga i knät eller sitta på axeln. Varannan vecka bor sonen hos mig och varannan vecka jobbar jag mer eller mindre varje dag och är knappt hemma.

Jag vill att du berättar lite om dig själv så som intressen, jobb, studier, ekonomi och vart du kommer ifrån. Vill inte att du ha betalningsanmärkningar eller är straffad sen tidigare.

I hyran ingår internet, el, värme, tv-avgift samt hemförsäkring.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Göteborg