Maskrosgatan

Göteborg
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Maskrosgatan, Göteborg
Hyrdes ut: 2021-06-21
Hyra:

4950 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

13 m2

Beskrivning

Nu blir ett möblerat rum, med utgång till trädgården, ledigt i ett korridorsboende i ett radhus i Kvillebäcken. Bara 6-8 min från centrum med spårvagn.

Egen kyl/frys, micro, kaffebryggare m.m. finns på rummet. Vill man laga mat kan man använda det gemensamma köket som delas med de andra hyresgästerna. 2 badrum är också gemensamma. Det är inget kollektiv, så det finns inga andra gemensamma utrymmen, utan var och en bor i sitt rum bara. Just nu bor det enbart killar i huset.

Hyran är 4950 kr/mån, och då ingår el, bredband, toapapper, tvål, diskmedel och annat förbrukningsmaterial till köket.

Tillträde enligt överenskommelse. Gärna så snart som möjligt, men senast 1 september. Uthyres tillsvidare, med 2 månaders uppsägning.

En månadshyra i deposition + 500 kr i städ-deposition betalas vid inflytt, och fås tillbaka vid utflytt.

Rummet är endast avsett för 1 person, och anhöriga och vänner får endast sova över någon enstaka gång ibland. För de andra hyresgästernas trevnad är det förbjudet med rökning och märkbart alkoholdrickande inne i huset.

Skriv och berätta lite om dig själv och hur du försörjer dig, samt önskat datum för tillträde. Gärna också hur länge du planerar att bo i rummet. Ansökningar utan beskrivning övervägs ej.

(Jag annonserar bara här på Blocket, så jag använder mig inte av deras nya hyresavtal eller tjänster.)
Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Göteborg

Rapportera fel