Mejerigatan

Göteborg
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Mejerigatan, Göteborg


Hyra:

4000 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

15 m2


Beskrivning

Roomie sökes 4:a på 102 kvm
Eftersom min nuvarande inneboende är klar med sitt uppdrag i Sverige och hon flyttar söker jag nu någon trevlig prick att dela lägenheten med.

Lägenheten är alltså stor och fräsch 4:a i Kallebäck, 10 min med buss till Korsvägen. Du kommer att ha eget rum på 15 kvm precis vid ingången, egen toalett finns precis bredvid. I rummet finns stort garderod och liten walk-in-closet. I rummet finns även säng, fåtölj och bord men har du egna möbler så försvinner dom.

Kök, vardagsrum, badrum är gemensamma utrymmen. Diskmaskin, tvättmaskin och torktumlare finns i lägenheten,

I hyran ingår El, bredband, försäkring och treväxlad damcykel. ;-)

Jag har även mina tonårsbarn på besök nångång i månaden med dom är rumsrena och för inte så mycket väsen av sig. Antingen är dom i stan med kompisar eller spelar dom dator i sitt rum.

Och jag då??

Sami heter jag, kille på 38 år men känner mig som 25 för det mesta. Är social och har många vänner. Dessa odjur är på besök ibland så du får inte va blyg. Jobbar, reser och tränar mycket så är rätt så ofta borta hemifrån.

Gillar att ha det rent runt om kring så du får vara likadan. Ingen disk i diskhon och lägenheten städas gemensamt engång i veckan. Sen va du gör i ditt rum skiter jag fullständigt i.

Så ös på med mejl nu! Kön, ålder eller sexualitet spelar ingen roll! Bara du är schysst typ.

Hyran för rummet är 4000kr i månaden. En månadshyra lämnas i deposition.

Rummet blir ledigt 4. December. Om det är panik med tidigare inflyttning så kan vi nog lösa något typ soffa, men själva rummet är upptaget till fjärde.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Göteborg