Mejerigatan

Göteborg
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Mejerigatan, Göteborg


Hyra:

4700 kr

Antal rum:

1 RoK


Beskrivning

Möblerat rum i lugnt & ordningsamt kollektiv
I början av oktober blir ett rum i vår lägenhet ledigt då en av oss ska pröva sina vingar på annan ort. Rummet kommer stå i befintligt skick dvs med möbler (säng, skrivbord, tavlor osv). Givetvis gör vi plats för dig i garderoben. Till en början är det viktigt att du inte har möbler med dig. Möjligheten finns att det möblerade rummet så småningom blir omöblerat (om någon månad) , lite beroende på hur mycket tjejen som ska flytta trivs på nya orten. Så om du har ett förråd med en massa möbler instuvade hos någon släkting som bara väntar på att få användas så finns alltså denna chans framöver.

Rummet ligger i en stor lägenhet i Kallebäck, Göteborg. Vi kommer att bli tre personer i lägenheten. Vi som bor här nu är en 28 årig Norrlänning som plugga på Chalmers, en 27 årig skåning som jobbar inom vården samt en 28 årig skåning som jobbar med event (hon som ska flytta). Även en katt som också flyttar men som kanske kommer på besök då och då, så förhoppningsvis är du inte allergisk ;)
Vi tycker det är viktigt att ha rent och fint så vi har städschema vilket fungerar mycket bra.

Kallebäck där vi bor är ett perfekt placerat bostadsområde inkilat mellan motorvägarna. Nära både kollektivtrafik, korsvägen, mataffär och Delsjön (skog, sjö, golfbana). Har du bil så finns det en utomhusparkering.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Göteborg