Meteorgatan 22

Göteborg
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Meteorgatan 22, Göteborg


Hyra:

3850 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

12 m2


Beskrivning

Rum uthyres - delat boende
Hej!

Jag har fyra års erfarenhet av att hyra ut rum och har bara haft mycket nöjda personer som delat lägenhet med mig. Det är 3 rum och kök på 82 m2. Jag hyr ut ett av rummen, ca 12 m2 med ockra-gul tapet, och möbler valda med tanke på Compact Living, exempelvis stol (kub) som också är förvaringsutrymme. Underbart skön bäddsoffa i blå ockra.

Som hyresgäst kommer och går du som du vill, ta gärna hem vänner på middag och vänner kan övernatta på rummet eller i den stora soffan i vardagsrummet om det blir sent. Det är viktigt att du känner dig som hemma, och om du önskar ändra om ordning i köket, möblera om på något sätt i vardagsrum så är det kul- är öppen för alla förslag - det är spännande och roligt med någon social person som inte bara låser in sig.

Hyran delas lika och jag betalar lite mer på grund av att mitt sovrum är 1 m2 större. Hyresgäst betalar 3850:-/mån och då ingår hyra, TV-licens, bredband 100Mb (wifi), elektricitet.

Inflyttning kan ske omgående.Referenser till tidigare hyresgäster finns. Du kan ge referenser.

Jag är egenföretagare inom coachning med inriktning KBT/ACT och utbildningar i Första Hjälpen/Hjärt-Lungräddning och Krishantering (certfiferad av Röda Korset där jag varit lärare i 20 år). Är också lärare på Folkuniversitetet i Socialpsykologi och arbetar som behandlingsassistent på ett hem för ensamkommande flyktingbarn. Jag har tidigare undervisat på socionomprogram vid Umeå och Göteborg Universitet. Har bott i Spanien Chile, Bolivia och Venezuela och talar engelska och spanska flytande.

Ser gärna att du rest mycket, är/varit backpacker, inte är blyg, inte konflikträdd, är företagssam och har aktiva intressen, tränar hellre än är på FB, har humor och gillar krogsväng lika väl som hemmakväll, och inte har något emot invandrare och andra kulturer, och har civilkurage. Du har stabil ekonomi. Hur ditt liv sett ut tidigare lägger jag mig inte i. Hur du är idag räknas.

Vi ska trivas och delar på städning och har hälften var av utrymmen i köket. Finns dusch, balkong, tvättmaskin, torktumlare, diskmaskin.

Kommunikation:
4 min promenad till ICA-Supermarket, Vårdcentral, Apotek.
6 min med buss till Nordic Wellness Partille
8 min med spårvagn till Friskis & Svettis Kortedala
9 minuter med buss till Partille Centrum (Allum)
15 minuter promenad till Bergjön badplats.
17 minuter med buss till Angered Centrum
23 minuter med spårvagn till Centralstation

En kalendermånads uppsägningstid (räknas från månadsskifte), och kontrakt skrivs om sex månader per gång, om inte annat överenskommes. Innan sista månad påbörjas säger bägge parter om man vill skriva nytt kontrakt 6 mån. Meddelas inget så förlängs kontrakt automatiskt med en månad. En månadshyras deposition och första månadshyran betalas vid inflyttning. Deposition återfås när du flyttar förutsatt du inte använt den vid utebliven hyra. Utebliven/sen hyra innebär kontraktsbrott och tveklös utflytt närmsta månadsskifte.

070-3550669

Pierre Engström

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Göteborg