Molnvädersgatan

Göteborg
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Molnvädersgatan, Göteborg
Hyrdes ut: 2021-08-01
Uthyres till: 2022-07-31
Hyra:

7500 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

37 m2

Beskrivning

Lägenheten är en bostadsrätt på 37 kvm, en 1,5 a på plan 1 i byggnaden. Hiss finns ej. Du kommer ha en fin blomdekorerad gård utanför med privat atmosfär. Tvättstugan finnes 1 trappa ner och är gemensam. Lägenheten kommer hyras ut under 1 års tid i taget pga att jag kommer studera i Östersund. Därför söker jag en ordentlig hyresgäst som kan vara där långvarigt.

Lägenheten kommer hyras ut med nya fräscha möbler, men önskas något plockas bort går det självklart att ordna. Lägenheten genomgick en totalrenovering (exl. badrum) 2016 och är därför i väldigt fint skick och är bra omhändertagen. Garageplats ingår i hyran.

Det finns gott om mataffärer i närheten, även Backaplan shoppingcentrum 10 minuter bort. Hållplatsen heter Önskevädersgatan och tar dig in till stan på ca 15 minuter. Strängt förbud mot rökning, och jag vill heller ej ha husdjur i lägenheten pga allergi. Jag söker en hyresgäst med ordnad ekonomi, fastanställd eller student. Du ska vara ordningsam och ta god hand om lägenheten samt dess innehåll för att få fortsatt uthyrning.
2 MÅNADER deposition.

Vid eventuella frågor och intresse, skicka ett pm med information om dig själv, arbetsgivarintyg/antagningsbesked för student, referenser mm.

Ingår i hyran: vatten, värme, tvpaket och wifi från Telia, garageplats. Elen står du för.

Om du ansöker som hyresgäst ska du kunna betala 2mån deposition vid kontraktskrivning samt betala din augustihyra i slutet av juli 2021.

OBS!
Skriv endast om du är säker på att du vill ha lägenheten! Jag har hyresgäster som bor där nu och jag kan inte störa dem med att ha visning med personer som sedan ska ångra sig. Vänligen respektera detta.

Med vänlig hälsning,
Nina Asadian
Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Göteborg

Rapportera fel