Munkebäcksgatan

Göteborg
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Munkebäcksgatan, Göteborg


Hyra:

6200 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

58 m2


Beskrivning

Hyr ut min trevliga lgh 7:e juli-6:e aug
Jag hyr ut min möblerade lägenhet i sommar. Lägenheten ligger på tredje våningen i ett landshövdingehus. Jag har hyrt ut förr, och jag är ute efter en seriös person eller ett par. Jag kommer att vara utomlands men tillgänglig via mejl om det skulle vara något.

Min lägenhet är en tvåa med fullt möblemang och husgeråd. Ett sovrum med en 140-säng och en gästsäng i vardagsrummet. Jag tycker den är trivsam, rymlig och mysig. Lägenheten ligger intill Munkebäckstorget och det finns tre spårvagnslinjer och en busslinje utanför på gatan.

Jag är noga med vem jag överlåter både ansvar och förtroende över bohag och mitt hyreskontrakt. Jag vill inte behöva tömma den på allt som är personligt och värdefullt. Är du/ni intresserade så skriv ett mejl och berätta lite så att jag får en bild av person och situation.

Wifi, TV, tvättstuga, komplett köksgeråd, två rum och kök. Lugnt område. Lugna grannar. Området har pizzerior, restauranger, pubar, livsmedelsbutik, café och grillkök. I närheten ligger Skatås friluftsområde och Delsjöområdet med badplatser och kanotuthyrning. Spårvagnslinjerna 1,3,5 samt stombusslinje 17 passerar inom 200 meter från min gård. Jag tänker mig att hyra ut till kostnaden jag själv hade haft. Jag reser bort på morgonen den 7:e juli och återkommer på eftermiddagen den 6:e augusti.
Övrigt. Festfritt, rökfritt, djurfritt, stökfritt. I hyran ingår WiFi och el.

Ser fram mot seriösa svar. Med vänlig hälsning.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Göteborg