Nära Botaniska Trädgården, Göteborg

Göteborg
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Nära Botaniska Trädgården, Göteborg, Göteborg

Hyra:

4300 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

40 m2


Beskrivning

Kollektivet Livet söker 3 nya sambos
Hej!

Tre av våra härliga sambos ska snart flytta ut och upptäcka resten av livet och världen. Därför söker vi nu nya kollektivare att bo med!

Huset är beläget i Änggården i Göteborg, omringat av Slottskogen, Botaniska Trädgården och Linnégatan. Vi har pool, bastu och trädgård på fram- och baksida.

Vi kommer hyra ut två rum. Det första är ett stort dubbelrum för 1 eller 2 personer, beläget på första våningen. Det är skyhögt i tak, stora fönster, stor golvyta och dörr ut mot altan. Det andra rummet är för 1 person och är beläget på tredje våningen, har snedtak och ett fint fönster med utsikt över hela Änggården. Det väsentliga är ni som vill flytta in här har en tanke om alla människors lika värde (= rasism och sexism är inte välkommet just här).
Just nu bor här allt från veganer till allätare, från psykiatriläkare till konststuderande. Det gemensamma är att vi tycker om att lära känna olika människor, visa varandra respekt och utbyta tankar och idéer.

Vi söker stabila personer som kan tänka sig bo här en längre tid och som vill bidra till kollektivets välbefinnande.
Är ni intresserade av att bo med elva fina människor och tycker att huset skulle må ännu bättre med er vid frukostbordet skicka ett mail till oss och skriv några rader om er och varför ni är intresserade.

Hyra (ink. El, internet, sophämtning, vatten): Enkelrum: 4300:-/månad, Stort rum: 7400:-/månad (det går bra att 2 personer, par eller kompisar delar rummet)
Sammankomst: 28e Maj klockan 12:00
Inflyttningsdatum: 22 Juni

Vi ser fram emot att höra från er!
Kollektivet Livet

P.S. Vi har valt att inte skriva ut adressen utan väljer själva vilka vi vill ge ut den till via mejl!

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Göteborg