Nergårdsvägen 9

Göteborg
Lägenhet: 4 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Nergårdsvägen 9, Göteborg


Hyra:

8500 kr

Antal rum:

4 RoK

Boyta:

85 m2


Beskrivning

85kv uthyres över sommaren, eller tills dec
Hej!

Jag vill hyra ut min lägenhet i andra hand över sommaren. Datumen är inte huggna i sten ännu, men det rör sig om tidig juni till sen augusti. Det beror på när jag gör min framläggning för universitetet, och det datumet är inte bestämt än. Jag kan troligtvis anpassa mig något efter dig som hyr om jag får god nog varsel, vi kan säkert komma på något som fungerar för oss båda. Jag prioriterar att kunna hyra ut lägenheten hela sommaren, men kan i nödfall nöja mig med att du hyr den bara delar av perioden.
Det finns också en mycket, mycket god möjlighet att du kan hyra lägenheten ända tills december om du vill, men i nuläget kan jag bara ge en fullständig garanti för sommaren, tyvärr.
"4 rum" innebär alltså vardagsrum, sovrum, kök och badrum. Vatten och el ingår i hyran.
Lägenheten kommer att vara möblerad så som syns på bilderna under sommaren. El-pianot kan stå kvar om du vill, men om du akut vill bruka det utrymmet för annat så kan jag förvara det på annan plats.
Busshållplatsen ligger ett stenkast bort, och det tar ca 10 att åka till Marklandsgatan härifrån.
Jag betalar min hyresvärd 8500:- i månaden, men det kan eventuellt finnas utrymme för dig att pruta, om det är det det hänger på. Jag får hellre lägenheten uthyrd till en lägre hyra än inte alls. Jag inväntar att se hur många svar jag får på annonsen, och avgör utifrån det hur kräsen jag vågar vara :)
En månads deposition.
Jag hyr endast ut till icke-rökare, tyvärr. Besökare får inte heller röka på balkongen.

Hör av dig på telefon eller e-post, så bestämmer vi en tid för visning :)

Observera: Lägenheten ligger i Askim, men man kunde inte välja det alternativet i menyn när jag skapade annonsen, därför står det "Innerstaden" istället.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Göteborg