Nilssonsberg 9

Göteborg
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Nilssonsberg 9, Göteborg


Hyra:

6000 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

47 m2


Beskrivning

Nyrenoverad lägenhet uthyres i sommar
Välkomna att hyra vår underbara, fullt möblerade tvåa mitt i centrala Göteborg i sommar. Med sin placering mittemellan Vasastan och Linné är läget optimalt, endast tio minuters promenad till Avenyn. Spårvagnshållplatsen Brunnsgatan ligger även lägligt placerad precis utanför, där vagn nummer 2 tar dig smidigt in mot centrum.

Lägenheten har ett nyrenoverat kök, en fräsch toalett och ett sovrum med stor säng för två personer, samt möjlighet för två personer att sova på en dubbelluftmadrass i vardagsrummet. Finns även en balkong att tillgå, med härlig eftermiddags- och kvällssol.

Datum att hyra:
Partille Cup 4/7-9/7 - 6000 kr
Gothia Cup 17/7-23/7 - 7000 kr

Går även att hyra under hela perioden från vecka 27-32 vid intresse.

En deposition på 1500 kr kommer att tas ut vid signerat avtal som givetvis betalas tillbaka då lägenheten återlämnats städad och oförstörd vid hyresperiodens slut.

Vi hyr endast ut till vuxna (med ev. barn), skötsamma personer. Rökning är ej tillåten inomhus och heller ej fester och liknande som kan störa grannarna.

Skicka iväg ett mail till mig vid intresse med en kort beskrivning av er själva så kan jag svara på fler frågor och skicka bilder.

Välkomna till Göteborg!

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Göteborg