Nobelgatan 5b

Göteborg
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Nobelgatan 5b, Göteborg


Hyra:

3700 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

15 m2


Beskrivning

Rum ca 15 kvm till 23-30 åring
Hej!
Bor idag tillsammans med en kompis i min lägenhet i Lunden, Göteborg östra centrum i närheten av Redbergsplatsen, men han flyttar ut den 1 juni. Har egentligen inga problem ekonomiskt att bo i min nuvarande lägenhet men känns dumt att ha ett rum tomt. Rummet som jag skall hyra ut är omöblerat utöver garderob som är en del av rummet. I priset ovan ingår Telia bredband 100/100 och strömförsörjning. Tanken är självklart att du har tillgång till köket och att detta utrymme skall kunna användas fritt av så väl dig som mig. Utöver vanlig standard finns det bänkdiskmaskin och mikrovågsugn i köket.
OBS har INGA möjligheter att erbjuda förråd eller ytterligare utrymme att förvara saker, rummet som finns tillgängligt är det utrymme som finns.

Om mig:
Är 27 år och jobbar som fältsekreterare inom socialtjänsten med hjärtat till vänster. Jag är en social och lättsam person. Har ofta besök från vänner och uppehåller mig till och från i lägenheten. Händer att jag spelar musik och har någon förfest ibland men i detta är jag självklart helt öppen med att anpassa mig, på samma sätt som att jag förutsätter att även du gör detta gällande besök med mera.

Renhållning från min sida är väl inte alla gånger den bästa, viktigt att påpeka. Den enda som egentligen är viktigt för mig inom detta område är att köket är fritt från smutsig disk, att vi hjälps åt att slänga sopsortering och tvätta toalett med mera. Därför är det viktigt att du i så fall inte stör dig på detta.

Eftersöker dig som:
- Är en mogen kille/tjej i åldern mellan 23-30 år
- Kan vissa upp goda boendereferenser
- Har lätt för att kommunicera med och att ha och göra med. (Ställer inga krav på att du skall vara social med mig utan enbart du skall kunna hantera situationer då du eller jag inte trivs med boendesituationen)
- Har en "semi" aktiv fritid (det vill säga inte sitter hemma i lägenheten hela dagarna)
- Har god betalningsförmåga (kommer att efterfråga deposition på två månadshyror vid inflytt som återfås vid utflytt)
- Kan tänka sig en boende period på MINST 3 månader framöver (ömsesidig uppsägningstid på 1 månad)
- Kan acceptera att utrymmet är till för enbart dig att övernatta i. Partner, familj och vänner kan inte övernatta. Självklart får du ha besök men inga övernattningar av utomstående.

Kommer att begära både för din och min skull att vi skriver ett kontrakt över boendepremisserna med ovannämnda villkor.

Skicka en kort presentation och bild på dig själv till mig så hör jag av mig.
Mvh Martin Wramsby

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Göteborg