Nordhemsgatan 65

Göteborg
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Nordhemsgatan 65, Göteborg


Hyra:

12900 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

58 m2


Beskrivning

Fin sekelskiftes 2:a i Linné
Jag hyr ut min lägenhet i Linné (Olivedal) pga. studier i Stockholm . En fräsch och ljus tvåa på 58 kvm med högt i tak och bevarade originaldetaljer så som kakelugn, höga fotlister och takrosetter. Köket är nyligen totalrenoverades. Lugn innergård och 200 meter till Slottsskogen. Närhet till spårvagnar, Handelshögskolan och Haga.

Uthyres till företag, privatpersoner, par eller ensamboende. Hyrs ut möblerad.
Pris: 12 900 kr inkluderar alla kostnader: el, värme, vatten, TV och bredband.
Deposition 12 900 kr. 2 månaders uppsägning åt båda håll.

Lägenheten hyrs ut omgående i 1 år tills vidare. 
Ett mycket lyxigt, lugnt och bekvämt boende. 3 minuters promenad till hållplats Olivedalsgatan. 
50 meter till närmsta livsmedelsbutikerna Hemköp och Lidl, samt ekologisk mataffär, gym och Göteborgs Lilla Italien Nordenskiöldsgatan med mysiga restauranger.

Denna välplanerade 2:a på Nordhemsgatan (i Göteborgs San Fransisco-backe) i Linnéstaden är i mycket gott skick och med ett läge som gör den lämplig som boende för såväl par som singlar som värderar att bo centralt och fint, eller som övernattningslägenhet för företag.

Skicka mig ett mejl och berätta vem du/ni är. Vad är din/er bakgrund och vad arbetar ni med idag. Du/ni får gärna skicka utförlig info och bild, samt referenser från tidigare boende och er arbetsgivare. Hör gärna av er för mer info eller för att boka in tid för visning.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Göteborg