Nymilsgatan

Göteborg
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Nymilsgatan, Göteborg
Hyrdes ut: 2022-08-01
HyraHyra:

11464 kr

RumAntal rum:

3 RoK

BoytaBoyta:

70 m2

VåningsplanVåningsplan:

5

Hyresvärdens beskrivning

Det finns nu en ledig lägenhet på Nymilsgatan 45. Lägenheten är ljus med genomgående ekparkett och vita väggar. Köket har en ljusgrå skåpslucka och är utrustade med induktionshäll (två zoner), inbyggnadsugn med varmluft och diskmaskin. Det är även förberett för mikrovågsugn, vilken du som hyresgäst själv inhandlar.
Badrummet har helkaklade väggar med vitt kakel och mörkgrå klinker. Dessutom har alla badrum tvätt- och torkmöjlighet. Om det finns separat tvättmaskin och torktumlare eller en kombinerad tvätt/torkmaskin beror på lägenhetens storlek. Säkerhetsdörr är förstås standard i alla lägenheter.
Fastigheten är ansluten till Com-Hem och vid inflyttning ingår därmed deras basutbud för TV. Telefoni och bredband beställer ni själva. Bilgarage med totalt 58 vanliga platser samt 6 för elbil (delas mellan båda fastigheterna) finns under huset och i källaren finns mycket god plats för cykel- barnvagn- och rullstolsparkering. Samtliga platser är idag uthyrda och det är kölista som gäller.
För de som önskar finns också möjlighet till att hyra cykelgarderob.
Det råder rökförbud i samtliga av våra fastigheter, vilket gäller både i lägenheten, på balkong/loftgång/uteplats, i allmänna utrymmen samt på gården och runt entréer.
För boendes cyklar finns plats i källaren medan besökares cyklar får platser ovan mark.
Som hyresgäst debiteras du för din faktiska förbrukning av el- och varmvatten. Det innebär att dessa avläses en gång per månad och sedan debiteras på hyresavin kommande månad.
Nordfeldts AB är en mindre privat fastighetsägare med stort miljö- och samhällsengagemang. Vi har en gedigen erfarenhet av att äga och förvalta högkvalitativa hyreslägenheter med kraftfulla miljösatsningar. Nordfeldts utvecklar nya bostadsfastigheter för egen förvaltning i Stockholm, Göteborg och Malmö. Som hyresgäst hos Nordfeldt kan du känna dig trygg med att vi tar väl hand om din bostad och fastigheten du bor i. För oss är du viktig och vi vill att du ska trivas bra och bo kvar hos oss lång tid framöver.


Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Göteborg

Rapportera fel