Önskevädersgatan

Göteborg
Lägenhet: 4 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Önskevädersgatan, Göteborg


Antal rum:

4 RoK

Boyta:

80 m2


Beskrivning

Dela 4:a i biskopsgården
Hej,

Jag har en 4a i biskopsgården som jag gärna skulle vilja dela med en eller 2 andra trevliga personer. Eftersom vi bor tillsammans delar vi såklart på hela lägenhetens ytor, ca 80 kvadrat. Du får gärna ta hem släkt grannar o vänner på besök.

Den som söker är en person, eller två, som är bekväm med att dela lägenhet med en kille. Det viktigaste är inte husregler utan att det finns förtroende och att den som söker kan kommunicera. Området har ju lite av ett rykte om sig så du bör (kanske) ha en äventyrlig nerv och veta att biskopsgården är biskopsgården.

Jag är 32år och arbetar på kontor inne i stan. På fritiden tränar jag och håller på med lite videoredigering o bildbehandling. Röker inte och har inga husdjur är ofta ute i skogen eller tränar för ngt idrottsevenemang.

Angående hyran så är den 4500kr per person alternativt 5800kr vid en inneboende. Då ingår hemförsäkring hyra vatten el tv internet etc. Jag önskar en månadshyra i deposition och det är självklart 3 månaders uppsägningstid som gäller. Det är dom 2 "undre" rummen som hyrs ut.

Lägenheten är en ljus o fräch 4a på strax under 80 kvadrat.

Har jag missat något så ställ frågan!

//John

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Göteborg